Mac pro yardım
MAC HELP REQUEST
Hello, I have a question, I would appreciate it if you would answer. I have a 2010 series mac pro machine whose disk I have formatted. Because I couldn't introduce my external sound card, the computer eventually crashed while makinays was trying to install different versions of software, and I formatted the disk with an external disk from scratch, and I also formatted the disk nicely. Now, even though I'm trying all the key combinations, even though I'm trying to install different versions with an external disk, I can't install it somehow. Either the envelope with the question mark comes out or the mouse cursor appears on the gray screen. Do you have any suggestions what I can do in such a situation?
MAC YARDIM İSTEĞİ
Merhaba bir sorum olacak cevaplarsanız sevinirim. Diskini formatladığım 2010 serisi bir mac pro makinam var. Harici ses kartımı tanıtamadığım için makinays farklı versiyon yazılım yükleme denemeleri yaparken en sonunda bilgisayar çöktü ve bende sıfırdan harici bir disk ile formatlarım kafasıyla diski de bir güzel formatladım. Şimdi tüm tuş kombinasyonlarını denememe rağmen, harici diskle farklı versiyon kurma denemeleri yapmama rağmen bir türlü yükleme yapamıyorum. Ya soru işaretli zarf çıkıyor yada gri ekranda mouse imleci çıkıyor. Böyle bir durumda ne yapabilirim öneriniz var mı acaba?